Opskrift på salt Brownie

Styrk immunforsvaret

[indeholder reklame for LIVOL]

I denne kolde tid kan hele familien have godt af at understøtte immunforsvaret. img_3903 – det kan LIVOL hjælpe med og du kan få nøje tilpassede vitaminer til alle i husstanden – anset alder.

Hjemme hos os må jeg ærligt indrømme at vi IKKE er særlig gode til at huske det med vitaminpillerne.

Så her er 4 gode tips, som er nemme at bruge i hverdagen, så du husker din vitaminpille:

– Sæt en alarm på din mobil.
– Læg tabletterne i madpakken.
– Træk lod om, hvem der er ugens vitamin-ansvarlige. Han eller hun skal sørge for, at alle får deres tabletter, når I sætter jer til bords.
– Stil glassene med tabletter et sted, hvor de er ”i vejen”, så du minder dig selv om det. Det kan være midt på spisebordet, på kaffemaskinen, ved tandbørsterne eller hvor det passer jer.

Den perfekte tabletform

48% oplever besværlighed ved at synke tabletter – derfor kommer LIVOL i en mandelformet udgave. Tabletten, som er blevet døbt ”den perfekte tabletform”, gør det væsentligt lettere at synke tabletter, fordi dens form er inspireret af naturens egne designs af mandler, frø og kerner.

Der findes følgende vitaminpiller i det store udvalg:

LIVOL Multi Total Børn: Multi Total Børn er en multitablet til familiens krudtugler, nemlig de 3-10 årige. Det er tyggetabletter, som er nemme at tygge i forbindelse med et måltid, og som indeholder ikke færre end 11 vitaminer og 10 mineraler, som er tilpasset børns særlige behov. Tabletten indeholder blandt andet D-vitamin, som er nødvendigt for barnets knogler, mens det vokser. D-vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion hos børn. Derudover indeholder tabletten for eksempel vitamin C og E og fire forskellige B-vitaminer og derudover jern, som bidrager til en normal kognitiv udvikling hos børn.

Fås med smag af hindbær eller tutti frutti. Fås også i en variant sødet med sukker, som har jordbærsmag. Anbefalet daglig dosis: 1 tablet til børn fra 3-10 år.

LIVOL Multi Basis voksen med magnesium: En rigtig god basistablet til dig, der gerne vil være sikker på at få dine daglige vitaminer og mineraler.

Multi Basis voksen med magnesium indeholder C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion og D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde normale knogler, en normal muskelfunktion og normale tænder samt Magnesium, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Desuden: Thiamin bidrager til en normal psykologisk funktion og en normal hjerterytme, Riboflavin bidrager til at vedligeholde normal hud og normalt syn, og Patothensyre bidrager til en normal mental ydeevne. Kobber bidrager til en normal pigmentering af huden, Chrom bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau og Niacin bidrager til nervesystemets normale funktion.

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet til voksne samt børn fra 11 år.

LIVOL Multi Total Voksen: Den daglige total-tablet til alle voksne i husstanden som sørger for, at der er taget god hånd om immunsystemet, tænder, knogler og muskler. Indeholder vitaminer og mineraler (vitamin A, B6 og B12, C, D, folsyre, jern, zink, kobber og selen), der bidrager til immunsystemets normale funktion, samt magnesium og D-vitamin, der bidrager til vedligeholdelse af normale tænder og knogler, og calcium der er nødvendig for vedligeholdelse af normale tænder og knogler. Calcium og magnesium bidrager desuden til normal muskelfunktion.
Anbefalet daglig dosis: 1 tablet til voksne samt børn fra 11 år.

LIVOL Multi Vital Voksen: Vedligehold dit immunsystem, normale tænder, tandkød og knogler. Livol Multi Vital Voksen er et urtebaseret kosttilskud, der udover essentielle vitaminer og mineraler indeholder 7 forskellige urter, der er blevet brugt siden middelalderen.

Indeholder vitaminerne og mineralerne riboflavin, vitamin B6, B12 og C, folsyre, niacin, pantothensyre, og vitamin C foruden jern, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse, vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion (Vitamin A, B6, B12, C, D, jern, zink og kobber), samt af normale tænder og knogler (Vitamin D og calcium). D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler, en normal muskelfuktion og normale tænder. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder.

Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tandkød.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter til voksne samt børn fra 11 år.

LIVOL Multi Total Gravid: Udvider I familien, kan du som gravid overveje et tilskud af LIVOL Multi Total Gravid, som mindsker din træthed i ventetiden. Tilskuddet indeholder nemlig folsyre og jern, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Folsyre spiller også en rolle i celledelingsprocessen. Magnesium og D-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale tænder og knogler. Zink bidrager til en normal frugtbarhed og reproduktion. Niacin bidrager til et normalt energistofskifte og bidrager til at vedligeholde normale slimhinder.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter.

LIVOL Multi Total 50 +: LIVOL Multi Total 50+ er udviklet specielt til dig over de 50 år. Vi har tilsat mere af vitaminerne B, D og E. Vitamin B6 bidrager til at regulere hormonaktiviteten, vitamin D understøtter normalt immunforsvar og bidrager til at vedligeholde normale muskelfunktioner. Vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Der er desuden tilsat zink, som understøtter vedligeholdelsen af normalt syn og knogler.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter.

Multi Vital 50+: Indeholder næringsstoffer, der er gode for en normal hjertefunktion, immunsystemet, tandkød og knogler. Indeholder D-vitamin, som bidrager til vedligeholdelse af normale knogler. B6 og B12 vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, thiamin bidrager til normal hjertefunktion og vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tandkød.

Samtidig er Livol Multi Vital 50+ tilsat følgende 7 urter: Paprikafrugt, Rosmarinblad, Ager-padderok, Pebermynteblade, røllikeblomst, græskarkernepulver, hvidtjørn blad og blomst.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter.

LIVOL Magnesium: Vi ved alle sammen, at vi har brug for vitaminer, men hvad med mineraler? Ligesom med vitaminer får vi de mineraler, vi skal bruge, gennem en normal, varieret og sund kost, men alligevel kan der være behov for et tilskud af udvalgte mineraler. Livol Mono Normal Magnesium bidrager med sit indhold af 300 mg magnesium til en normal muskelfunktion.

Magnesium er vigtigt for knogler og muskler og bidrager til: En normal muskelfunktion, at mindske træthed og udmattelse, at vedligeholde normale knogler og tænder, og at vedligeholde nervesystemets normale funktion.

Anbefalet daglig dosis: 1-2 tabletter til personer over 11 år.

LIVOL Mono Normal Jern Tyggetablet: Mange danskere kan have glæde af et jerntilskud, fx kvinder i den fødedygtige alder, gravide og ammende, teenagere, eller hvis du er bloddonor.

LIVOL Mono Normal Jern er en tyggetablet med appelsinsmag tilpasset dig, der måske ikke altid er så glad for at synke tabletter. Jern medvirker til en normaldannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, mindsker træthed og udmattelse og bidrager til en normal ilttransport i kroppen. LIVOL Mono Normal Jern tilsat C-vitamin, der at øge optageligheden af jern.

Mange oplever, at jerntilskud kan være hårdt for maven, og derfor er Livol Mono Normal Jern baseret på mikrokapsuleret jern, der gør det mere skånsomt for maven.

Anbefalet daglig dosis: 1 tyggetablet til personer over 11 år.

LIVOL Complex B stærk: Ekstra B-vitaminer? LIVOL Complex B stærk indeholder vitamin B6 og 12, som hjælper til at mindske træthed og udmattelse!

Riboflavin hjælper til at vedligeholde normal hud og slimhinder og normalt syn. Thiamin hjælper til en normal hjertefunktion og bidrager til en normal psykologisk funktion og et normalt energistofskifte.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter til voksne samt børn fra 11 år.

LIVOL Vitamin E stærk: Livol Mono Stærk E er for dig, der vil have ekstra tilskud af E-vitamin. Vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Anbefalet daglig dosis: 1-3 tablet til voksne samt børn fra 11 år.

LIVOL Syreneutral C normal: C-vitamin tilskud med 80 mg. pr. tablet. C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, samt til at mindske træthed og udmattelse, og til et normalt energistofskifte.

C-vitamin bidrager også til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder, og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet til voksne samt børn fra 11 år.

LIVOL Syreneutral C stærk: Stærkt C-vitamin tilskud med 500 mg. pr. tablet. C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, samt til at mindske træthed og udmattelse, og til et normalt energistofskifte.

C-vitamin bidrager også til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder, og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet til voksne samt børn fra 11 år.

LIVOL Vitamin D3 normal: Mange danskere kan have brug for tilskud af ekstra D-vitaminer. D-vitamin hjælper til immunsystemets normale funktion samt bidrager til at vedligeholde muskelfunktion, knogler og tænder. Desuden hjælper D-vitamin til normal optagelse og udnyttelse af kalk og fosfor.

Fås også som tyggetablet.

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet til voksne samt børn fra 11 år.

LIVOL Vitamin D3 stærk: Er et højt tilskud af D-vitaminer.

D-vitamin hjælper til immunsystemets normale funktion samt bidrager til at vedligeholde normale, muskelfunktioner, knogler og tænder. Desuden hjælper D-vitamin til normal optagelse og udnyttelse af kalk og fosfor.

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet til voksne samt børn fra 11 år.

De fleste af tabletterne kan købes, der hvor du køber dine normale dagligvarer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på salt Brownie