Ny Disneys DuckTales film- og TV-serie - og VILD konkurrence

Gratis julekalender-bog hos NAME IT

Annonce i samarbejde med Name it

Anna og Magnus har taget forskud på julens glæder og fået lov til at smugkigge i den helt nye julekalender-bog ‘i Tante Stellas Hus’. Faktisk har vi allerede læst til kapitel 12 og er blevet enige om at læse resten i morgen. Og så læser vi den igen hver dag i december. img_3034

NAME IT og den prisbelønnede børnebogsforfatter Cecilie Eken har netop udgivet en ny, vidunderlig børnebog. I ”Tante Stellas Hus” hvor julens magi folder sig ud i 25 afsnit, som kan læses højt som julekalender ved sengetid.

img_3016

Bogen er ganske gratis – og kan hentes i NAME ITs butikker fra på mandag d. 20. november 2017.

Mus, væsener og nøglen til julen

Tante Stellas gamle hus i skoven er stort, labyrintisk og fyldt til randen med eksotiske fund og minder. Udstoppede dyr, skuffedarier med dimser og spændende souvenirs fylder den varme og lettere excentriske tantes hjem, hvor børnene Emma og Carl skal passes i dagene op til jul.

I huset træder de to børn ind i et eventyrligt univers, hvor alting ikke er helt som normalt. Hvad vil den lille mus, der dukker op, og hvad er det for et sort væsen, som lurer i den tætte tåge? Og hvordan finder de den nøgle, som tante Stella ikke kan huske, hvor hun har lagt? Uden den bliver det nemlig ikke rigtig jul i hendes hus.

Bogen handler om eventyrlyst, ønsker og fantasi. Den er en fortælling om den forbindelse, vi mennesker har til naturen, og ikke mindst en historie om, at julens magi er noget, vi finder sammen.

GRATIS GAVER

I løbet af december kan børn helt gratis hente spændende gaver fra fortællingen i butikkerne: En mus, en nøgle og en særlig magisk fjer, som sætter skub i fantasien og bringer Tante Stellas Hus helt tæt på børnenes eget liv.

img_3017

img_3019

img_3018

Bogen er i hardback og trykt i høj kvalitet med en smuk forside, og den er illustreret af Peter Heydenreich. Farveholdningen med de dybe blå, støvede lysebrune og glimrende accenter fra bogen går igen i NAME ITs julekollektion til børn, på gavepapiret og i dekorationerne i butikkerne. Bogen er i 25 afsnit, så den kan læses som en julekalender, men dens eventyrlige univers kan nydes på alle tider af året.

img_3024

2 kommentarer

 • Heidi Leue Pape

  Hvilken alder vil du anbefale den til?
  Min datter er 2,5 og sønnike blot 7 måneder, så jeg har den i gemmerne til et bedre egnet år 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mammarose

   Beklager mit sene svar. Ville nok lige gemme den et år eller to endnu. Så kan datteren være helt med. Håber at du har haft en god jul.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Disneys DuckTales film- og TV-serie - og VILD konkurrence