Kom til julekoncert og/eller juleevent med Pixitrolden og bObles

Ny Disneys DuckTales film- og TV-serie – og VILD konkurrence

Sponsoreret af Disney Channel.

Vind en håndlavet tegning i A3-str. af Joachim Von And, tegnet den officielle Disney-tegner, Arild Midthun, som har en værdi på 3.000 kr. – deltag på Testfamiliens Facebookside.

def23a83-6b27-434b-98b1-edee1a417bca

Konkurrencen afholdes da Disney netop har relanceret DuckTales som film- og TV-serie. Disney-klassikeren DuckTales – tidligere kendt som ”Rip, Rap og Rup på eventyr” er nemlig tilbage på skærmen! Og jeg må altså selv have været 6 år dengang den første gang blev vist – og jeg husker den TYDELIGT!

 

Disney Channel og Disney XD sendte første gang Ducktales-filmen den 27. oktober kl. 16:00, efterfulgt af den Emmy-vindende TV-serie DuckTales, som havde premiere den 6. november kl. 16.00. Filmen og TV-seriens målgruppe er børn i alderen 6-11 år.

skaermbillede-2017-11-12-kl-11-25-57a2b1afa2-5121-4ab5-b1fc-a2b558068f9f

d16ca8f3-bc69-47f7-a2b3-fd4d83560961

DuckTales er baseret på Disneys velkendte fortællinger om Andeby og byens samling af originaler. Endnu en gang møder vi den altid optimistiske og temperamentsfulde Anders And, som modvilligt tager sine trillingenevøer, Rip, Rap og Rup med på besøg hos Joakim Von And, der har trukket sig tilbage. Trillingerne fascineres af den engang legendariske Joakim von Ands og hans gamle familiehemmeligheder, og dét sender dem ud på højtflyvende eventyr rundt i hele verden sammen med blandt andre Tulle og Max Motor.

Derudover er der også glædeligt gensyn med andre gamle kendinge som Joakim Von Ands ærkefjende Guld-Iver Flintesten, Georg Gearløs, Hexia De Trick og Bjørnebanden.

Premieren af DuckTales falder samme tidspunkt som 30-års jubilæet for begyndelsen af den originale Emmy-vindende serie, og kendingsmelodien til den nye serie bliver tilgængelig på Spotify og iTunes. I forbindelse med tv-seriens lancering vil Anders And, den ”første vrede and” være at finde i det populære spil Angry Birds.

Mon den også vækker minder for dig? Eller vil du opleve den for første gang sammen med dine børn nu her?

Kram fra Mammarose

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom til julekoncert og/eller juleevent med Pixitrolden og bObles