TIL FORPREMIERE PÅ: "Når kærligheden flytter ind"

Får du nok fisk? Det gør vi (desværre) ikke hjemme hos os – løsningen er fundet med Eskimo-3

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Anjo.

“Hjemme hos os bor der 3 kræsenpinde. Mor, datter og søn. Det er egentlig kun far der spiser fisk, hvilket betyder, at vi ikke får den anbefalede “dosis” af fisk hjemme hos os – desværre.

Når man spiser fisk flere gange om ugen, så mindsker man risikoen for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk – vi hører så altså til den sidste gruppe. Derfor var vi slet ikke i tvivl, da vi blev spurgt om vi ville teste Eskimo 3 fiskeolie fra Anjo.

Ungerne har også testet fiskeolie til børn med stor succes. Denne test kan du læse her. 

img_0971

img_0449

“Eskimo-3 indeholder en naturlig balance af omega-3 fedtsyrer som forefindes i frisk fed fisk. Eskimo-3 skulle være noget af den reneste fiskeolie på markedet og har en dokumenteret positiv effekt på hjerte, hjerne og syn – what’s not to like?

Fiskeolien er udvundet af ansjoser, der har et naturligt højt indhold af omega-3 fedtsyrer. Fiskebestanden er bæredygtig fordi, den fornys helt op til to gange om året.”

“Et dagligt supplement af fiskeolie kan bidrage til en normal funktion af hjerte, hjerne, syn og mange andre vigtige funktioner. Ikke fordi vi oplever særlige problemer med det på nuværende tidspunkt – og efter at have testet produktet i en lille måneds tid, kan vi da heller ikke sige, at vi har oplevet en mærkbar forskel – dog føles det godt, at vi gør det bedste for både os selv og vores børn ved trods alt at følge de råd, som bidrager til et sundere liv.”

img_0975

“Den positive effekt på hjertet opnås allerede ved et dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA, der er de aktive stoffer i fiskeolie. Det svarer til 3 kapsler Eskimo-3., så vi har hver dag indtaget 3 kapsler med et stort glas vand i forbindelse med et måltid”

Der er nogle ting, som er væsentlige at fremhæve ved netop Eskimo-3 fiskeolie:

Eskimo-3 er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friends of the Sea, og er en af de mest bæredygtige fiskeolier på markledet.

Fiskene fanges af lokale fiskere, der arbejder under gode vilkår.

Fisk og fiskeolie er sundt, og det gør mig glad, at hele familien er dækket godt ind på det område. Eskimo-3 får den varmeste anbefalinger med herfra.”

Vejl. priser er følgende:

Pakningstørrelser Dosering Vejl. udsalgspris
105 stk. kapsler 3-5 kapsler dagligt DKK 109,50
250 stk. kapsler 3-5 kapsler dagligt DKK 239,00
2 x 105 ml flydende fiskeolie 1 tsk. flydende dagligt DKK 198,00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL FORPREMIERE PÅ: "Når kærligheden flytter ind"