TIL FORPREMIERE PÅ: Disneys "To på flugt - flere hårrejsende eventyr"

TIL FORPREMIERE PÅ: “Når kærligheden flytter ind”

#sponsoreret #event

I søndags stod den på forpremiere og Disney for børnene (læs om det her) – og i går var det altså mødrenes tid til at komme ud og hygge sig.

Jeg var så heldig, at blive inviteret med til forpremieren i selskab med min skønne bloggerveninde Katrine aka www.lilletutogmor.dk og vi havde den hyggeligste aften. Der var de fleste af Bloglys dygtige bloggerinder tilstede – i og med, at det var et Blogly event – og så var der en del andre velkendte bloggere og en hel masse Blogly læsere.

Selvfølgelig var søde og super seje blogmamma Mascha Vang tilstede og hun bød alle sine gæster velkommen.

img-7993

Det var virkelig en sød film. Den handler om Alice (Reese), som er datter af en succesfuld filminstruktør. Hun er netop blevet separeret fra sin mand og er flyttet fra New York til LA, for at starte for fra med sine to døtre.

Hun render på sin 40 års fødselsdag ind i tre unge mænd (i 20-erne), som kommer til at ændre hendes liv. Og hun indgår en ny flirt med en MEGET ung – men ret så lækker fyr.  

Filmen har alt hvad en god romantisk komedie skal have. Alice ser fantastisk ud (tænk, at se sådan ud i en alder af 40 år). Flere gange brød hele biografen sammen i grin og der var også våde øjne rundt omkring. Salen var i øvrigt kun var fyldt af kvinder – på nær lige søde Allan aka www.fartilfirepiger.dk – som vi også løb ind i inden filmen. Først mødte jeg hans søde kone Carina og troede lige, at han havde sendt hende alene afsted i byen… meeeen, Allan var jo bare oppe og hente forsyninger til hende.

Udover det var søde og dygtige Esme, som står bag mor-blogplatformen Momster der sammen med søde Sarah, der blogger på Twinmami. 

Der var selvfølgelig sørget for lidt at spise og skønne drinks med flot servering – og de lækreste goodiebags.

img-7999 img-7998

Og så var det egentlig bare at læne sig tilbage og nyde filmen. Tak for en super oplevelse Blogly.

825385de-5586-498e-b969-6379fec37018 d4723797-8ae6-4132-bf44-1f1a54ede1b9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL FORPREMIERE PÅ: Disneys "To på flugt - flere hårrejsende eventyr"