Jack Daniel's og BBQ - Tips til en god grillaften

De er vilde med Eskimo-3 Kids Chewable – de smager af en appelsinvingummi

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Anjo
“Anna og Magnus har i de sidste par uger testet fiskeolie i form af tyggetabletter fra eskimo-3.”
img_0452
“Sunde fedtstoffer såsom Omega-3, der især fås gennem fisk, er en vigtig næringskilde til en sund og naturlig udvikling hos vores børn. Desværre er det de færreste børn, som synes om smagen af fisk eller som kan sluge almindelige fiskekapsler. Det samme gælder for mine børn. Eskimo-3 har derfor udviklet Kids Chewable, som er velsmagende tyggetabletter, der faktisk mest af alt minder om en vingummi, der dufter og smager af appelsin.”
img_0455
“Produktet forhandles hos Matas og koster 98 kr. for en pakke med 27 stk. – lige nu er de dog på tilbud til 88 kr.  Køb dem her.
“Produktet er kåret som en af de reneste og mest stabile fiskeolier i flere undersøgelser. Derudover er fiskeolien fremstillet af ansjoser, der ikke ophober tungmetaller og pesticider i kødet. Desuden er det miljøcertificeret og sikrer et bæredygtigt og miljøvenligt fiskeri. Produktet kan anvendes fra 3 år og op – det er også velegnet til voksne.”
“En pakke Eskimo-3 Kids Chewable indeholder 27 geletabletter, som er nemme at tygge og har en dejlig duft og smag af appelsinm samtidig med at olien er rig på omega-3 fedtsyrer”.
img_0454
“Jeg var egentlig rent spændt på at skulle teste denne fiskeolie med ungerne, fordi de faktisk begge er ret så kræsne og vi har tidligere prøvet med forskellige former for fiskeolie, som vi ikke har kunne få dem til at tage. Men vi måtte lade det komme an på en prøve. Vi er heller ikke særlig gode til at spise fisk herhjemme, så mor og far har også fået lov at teste de “almindelige” fiskeoliepiller til voksne. Dette kommer der et særskilt indlæg om senere”.
img_0449
“Jeg startede med at trykke en kapsel ud til ungerne. De synes at den var sjov at røre ved, fordi den er lidt gummiagtig. Jeg havde troet at jeg skulle til at lokke dem til at smage – men overraskende nok var de begge hurtige til bare at hapse tabletten. Faktisk synes Magnus, at de smagte så godt, at han var ret sur over, at han ikke måtte få en til.”
img_0451
img_0450
“Nu spørger de begge selv efter deres fiskepille, så det er virkelig skønt, at vi har fundet ud af, at der faktisk er et kosttilskud, som vi kan tilbyde vores børn. Vitaminer er ikke et must, hvis man spiser en sund og varieret kost. Men ingen af os kan vel egentlig vide os sikre på, om vi hver dag virkelig FÅR alt det, vi har brug for. Fisk og fiskeolie er sundt, og det gør mig glad, at vores kræsne unger nu er dækket godt ind på det område. De får i hverttilfælde de varmeste anbefalinger med herfra.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jack Daniel's og BBQ - Tips til en god grillaften