EVENT: CIFF KIDS AUGUST 2017

Tisser de mor? Nye dukker til ‘store’ piger

|Sponsoreret af AMO Toys|

Anna er så heldig, at hun har fået lov til at være en af de første piger i Danmark til at teste de nye LOL dukker. Det er nyt pigelegetøj hvor målgruppen er i alderen ca. 5-9 år. Var faktisk selv lidt i tvivl om Anna var for stor. Men der tog jeg fejl.

img_3353   img_3366

Produkterne lander i butikkerne fra uge 34, 2017. Udsalgsprisen bliver 99,95 kr for LOL dukken (med 7 lag overraskelser) og for den mindre udgave ‘Lil Sister’ (med 5 lag overraskelser) er prisen 69,95 kr.

Samme dag som dukkerne kom med posten, havde Anna en veninde på besøg og de skulle straks igang med at åbne overraskelserne.

Der er en lille video at se her:

De synes begge at det var super hyggeligt at se hvad der gemte sig i netop deres kugle. Der findes nemlig mange forskellige slags, så man kan samle.

img_3379img_3374

Pigerne fandt hurtigt ud af, at dukkerne kunne tisse. Og DET var altså et kæmpe hit. Der er til mange timers leg i sådan en overraskelse. Lillebror har også været med i legen. De fylder ikke så meget, så det er også en god ide, hvis man fx skal på tur.

img_3382

Dukkerne får de varmeste anbefalinger herfra.

Anna har allerede besluttet, at hun skal ud og købe nogle flere (-:

 

Tak fordi du læste med.

 

Kram Mammarose Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: CIFF KIDS AUGUST 2017