Til FORPREMIERE PÅ: Flying Super Kids i København

EVENT: CIFF KIDS AUGUST 2017

Til jer der følger mig på Instagram, så er det nok ikke gået nogens næse forbi at jeg de sidste par dage har rendt rundt i Forum, hvor året modemesse for børn CIFF Kids løb af stablen.

img_0295

Jeg har kigget på tøj, interiør og spist kager og drukket bobler i massevis.

img_4251

img_4252

Havde følgeskab af tre skønne damer. Om onsdagen af søde Tina Lund, som vi er heldige at have lånt som gæstetester på testfamilien.dk i løbet af sommeren, om torsdagen af dejlige Christine, som også er fast testfamilie hos testfamilien og som er blevet en rigtig god veninde og om fredagen nåede jeg et par timer i selskab med min dygtige veninde og fotograf Annamaria Anhalt. 

MarMar – 10 år

Første stop var traditionen tro hos MarMars fantastiske univers. Denne gang inspireret af det maritime.

img_0302
Designer Marlene Holmboe delte sine tanker omkring hvad der har inspireret hende til denne kollektion og fortalte også omkring hvordan leopardprintet ville gå igen fra kollektion til kollektion.

Tina forelskede sig i denne lækre sag fra den AW17 kollektionen, som er i butikkerne netop nu. En smuk lang termojakke til voksne. Og man forstår jo godt hvorfor.

img_4268

Småfolk

Vi kiggede forbi Småfolk, som jo har været på min favoritliste i de sidste 8 år.

img_0300

Virkelig fin kollektion og igen forelskede Tina sig hurtigt i en lille fin kjole med det yndigste hesteprint. Kan afsløre at vi faktisk fandt hesteprints hos flere forskellige brands – så er man glad for heste, så er der noget at se frem til.

img_4261

Wheat

Vi fik en snak med søde Julie fra Wheat, som altid har den fineste kollektion med på messen. Hvad enten det er deres traditionelle kollektion eller den smukke Disney kollektion.

img_0285

Smallrags

Søde Janni og Lene fra Smallrags gav os en gennemgang af den kommende kollektion. Skønt tøj til gode priser – what’s not to like?

img_4270

Og vi fik os en ny ven. Som der desværre ikke var plads til i bilen.

img_0295

Creamie, MeToo, Minymo og CeLaVi

Her fortalte de sødeste piger om de lækre kollektioner. Mødte Maria Lykke‘s lille smukke ‘hundehvalp’ i stor størrelse på MeToo standen. Så sød altså.

img_4424

Og der blev disket op med de lækreste sager.

Jeg hyggede med skønne Jill, som står bag bloggen www.shadesofgrey.dk og Instagramprofilen made.by.mee. 

img_0289 img_0305

Jeg valgte mit favoritsæt fra Creamie. Simpelthen det fineste tøj de laver.

img_4349

CamCam

Var også forbi søde Sara, som jeg jo tidligere har interviewet her. Her viste hun nyheder og diskede selvfølgelig også op med hjemmebag. Her mødte jeg også søde Apu – bedre kendt som lillesnefnugdk.

Jeg er kæmpe fan af hele CamCams univers. Elsker det bløde sengetøj og deres nye møbler er bare SÅ smukke.

img_0293 img_0283 fullsizerender-3 img_4351

Njord Agency

Dag 1 sluttede af med et skønt event hos Anne Sofie fra Njord Agency. Hun diskede op med den lækreste sushi. Og selvom jeg faktisk ikke kan lide sushi spiste jeg hele 8 stykker.

img_0291

Magnus var heldig at få et lækkert trækamera med hjem fra Fanny and Alexsander, som er et af de brands, som hun er agent for.

img_0287

Det er virkelig et stort hit.

Andemors Verden og Teddy Sit

Dag 2 stod den på event hos søde Line fra Andemors Verden og Pia fra Teddy Sit.  De havde også disket op med de skønneste kager. Det er hårdt for maven at komme på messe.

img_0282

Andemor har blandt andet den populære hajfinne, som I ofte har set, når vi har været på ferie og som Magnus elsker. Pia har disse smarte stoleforhøjere.

img_0290

Modeshow

Var selvfølgelig også ude og se modeshow med alle de skønne børn. Her mixes lidt af årets trends på de skønneste unger. De er slet ikke til at stå for.

img_0280

Her mødte jeg alle disse skønne blogger-kvinder.

img_0294

Tjek deres blogge ud her:

http://voxtrup.dk http://copenhagenkiddo.dk http://meyermor.dk http://mamamaruska.dk

Er fyldt med indtryk og dybt forelsket i mange af de lækre ting, som vi kan se frem til. Var i øvrigt også forbi The New, som Anna tidligere har været model for. Her ser jeg super meget frem til de kommende kollektioner, som virkelig er skønne.

fullsizerender

Det var lidt fra min modeuge.

Tak fordi I læste med.

Kram Mammarose – Mie

2 kommentarer

  • Olisepigens

    Det var så hyggeligt at møde dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Taaaaaak for en hyggelig dag søde Mie ❤️😍😘
    P.S. virkelig gode billeder 😜😂😂😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til FORPREMIERE PÅ: Flying Super Kids i København