På rejse gennem Hakkebakkeskoven (og meget mere...)

Hverdagsluksus – på besøg hos 7mile

Indeholder hjertevarm reklame for min skønne veninde, som er sød at give mig venindepris på min frisørbehandling <3 

I onsdags tog jeg mig den frihed at give mig selv lidt mor-tid. Det er ALT for sjældent at jeg gør det. Jeg hoppede derfor ind i bilen og satte kursen imod Skanderborg hvor sødeste Lalani bor og har sin egen frisørsalon 7mile.

img_9788

Det er med hånden på hjertet den bedste frisørsalon jeg nogensinde har besøgt. Det er ikke første gang jeg er der. Var i forbindelse med et kursusbesøg i Århus for et par måneder også forbi – og nu er det “desværre” sådan, at jeg bliver nødt til at kombinere jyllandsbesøg med frisørbesøg, da jeg faktisk helst ikke vil komme andre steder.

Ikke nok med at hun er super dygtig til det hun gør – så er det at komme i salonen en oplevelse i sig selv.

img_9776

Der er KUN dig i salonen og du har mulighed for at få fodbad og en lækker juice eller smoothie imens du er der. Derudover er åbningstiderne meget fleksible, så du kan komme til frisøren helt frem til kl 21 om aftenen.

img_9778 img_9784

Min behandling består at lyse striber i bunden og at få klippet spidser. Her er der “før” og “efter” billeder.

Jeg er selv super tilfreds med resultatet og kan kun anbefale alle at kigge forbi Lalani og 7mile, hvis man er på de kanter.

fullsizerender

Glæder mig allerede til slutningen af august, hvor jeg allerede har bestilt min næste tid og skal også have datteren med næste gang.

Knus Mammarose <3

Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På rejse gennem Hakkebakkeskoven (og meget mere...)