Til børnefødselsdag med Finax og Ditte Julie

Portræt af by Klip Klap

Dette er mit 3. portræt i rækken af fantastisk seje og inspirerende kvinder.

Mit første besøg var hos Bolette hos Bobles – læs dette indlæg her.

Mit næste besøg var hos Sara, som står bag Cam Cam – læs om dette besøg her.

Og i tirsdags var jeg altså forbi søde og skønne Pia fra by KlipKlap, som jeg er så heldig at have kendt i et par år og har mødt en del gange efterhånden – bl.a. i forbindelse med vores samarbejde på Testfamilien.dk, hvor vi har testet en del af hendes fantastiske produkter – læs om alle tests her. 

ea96c8ee

Pia har åbnet en helt ny butik i Egå lidt udenfor Århus her i starten af 2017. Jeg har kunne følge med på de sociale medier og havde set de super flotte lokaler hun var flyttet ind i – sammen med Malling Living.

db26bac8

FAKTA OM PIA

Navn: Pia Lauritsen, 45 år

Civilstand: Samlever Peter

Børn: Axel 8 år, Marius 4 år.

Uddannelse?

Pia er uddannet Cand.mag i sporg og international forhold.

Pia har arbejdet hos tøjmærket Vila i 9 år inden hun kastede sig ud i iværksættereventyret. Hun snakker stadig varmt om hendes veninder fra Vila-tiden, som hun også har haft med på sidelinjen i forbindelse med opstarten af by KlipKlap.

Hvor kom ideen til by KlipKlap fra?

Som hos mange andre iværksættere, så opstod ideen til by KlipKlap udfra Pias eget behov.  Da hun havde fået sin første søn manglede hun en lækker tumleplads i stuen.

Hun havde lært efter mor/barn gymnastik, at det er så sundt for barnet, at tumle og ligge på maven og helst så meget ned på gulvet, som muligt. MEN det er altså ikke særlig rart på et hårdt trægulv og der fandtes iflg. Pia ingen pæne madrasser til formålet. Derefter kom prototypen på den første KK3fold.

KK 3folden, som også er by KlipKlaps varetegn blev altså det første produkt i 2010 hvor hun startede virksomheden op. I 2011 var første kollektion klar.

d782832a

KK 4fold og KK Kids Chair var også med i første kollektion.

1f496c0b

Der gik lidt tid før KK 3 fold single også kom op markedet.

8212e604

KK Kids Chair XL kom efter stor efterspørgsel på markedet, da kunderne brokkede sig over, at barnet voksede ud af KK Kids Chair.

Til sortimentet findes også diverse sofapuder, samt en gulvpude samt square, den helt firkantede model.

954cf47d 43a3f6dc

Pia har også lavet luksusserien i samarbejde med Charlotte Høncke, som består af  Daybed, Bænk og Konsolbord.

d426521f

Hvor kommer navnet by KlipKlap fra?

Navnet kommer meget enkelt fra funktionen på madrassen. Den kan klappes sammen.

Hvornår vidste du, at by KlipKlap var blevet en succes?

Det var først omkring 2015, hvor væksten virkelig tog fart, at Pia vidste at by KlipKlap var kommet for at blive. Pt. 3 ansatte samt lagerhotel til distribution af madrasserne.

Hvordan finder by Klip Klap på nye produkter?

Ideerne til nye produkter kommer, primært efter mangler på markedet/efterspørgslen.

18341393

Bedste by KlipKlap historie set med dine øje?

Pia har haft utrolig mange gode oplevelser med by KlipKlap og hun bliver SÅ glad hver gang hun ser glade kunder vise billeder frem af  produkterne på diverse sociale medier. Hun bliver KED af, når andre producenter prøver at gøre kunsten efter idet hun er super stolt over det HUN har skabt.

Hun kunne fortælle en sjov historie om, at hun i starten selv lavede alle knapperne med hjælp fra nærmeste familie og venner. Hun havde ofte en stor knappemaskine rundt til festlige lejligheder, så der kunne laves knapper imens der blev hyggesludret og drukket et glas vin.

I dag bliver madrasserne produceret i Litaun – og nu kommer de heldigvis med knapperne monteret.

Hvor er by KlipKlap om 5 år?

Pia håber på, at endnu flere familier verden over tumler på madrasser fra By KlipKlap – hun håber på mere eksport og gerne flere ansatte.

40960528

by KlipKlap

Pia ved roet. Kæresten er selv selvstændig – men børnene har da også hjulpet med knapper og de nyder at komme på besøg i det nye showroom – og hvem ville egentlig ikke også det?

by KlipKlap huset

Stor butik/showroom på 400 m2 i Egå lige udenfor Århus – bruges også af forhandlere som showroom – samtlige moddeler i samtlige farver findes her.

e92568dc

Jeg håber at I synes, at historien om Pia og by KlipKlap var lige så spændende som jeg synes. Smid gerne en kommentar til indlægget med, hvilket produkt der er jeres yndlingsprodukt.

Tak fordi I læste med.

Kram Mammarose Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til børnefødselsdag med Finax og Ditte Julie