Årets "dille"

Så løb ungerne deres første maraton

(Indeholder reklame, da vi var inviteret til løbet)

I weekenden var Magnus til sit ALLERFØRSTE løb. Anna har før løbet Korsørløbet i Skoven og går jo også til atletik hver mandag – så hun var lidt mere vant til det. Men dette er altså Magnus’ allerførste løb, hvor han skulle løbe helt alene rundt på ruten – og han klarede det SÅ flot. Det gjorde de begge.

fullsizerender

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre eller bedsteforældre, som har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at du som deltager støtter et godt formål.

Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne i børneløbet, som arrangeres af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med Continental, Livol, Salvequick, Madame Butterfly, Reima og DGI. Ruten på 42.195 centimeter giver børnene mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance, akkurat som de har set de voksne gøre det.  Og hvor sejt er det ikke lige at kunne kalde sig maratonløber?

img_7182 img_7184

Løbet afvikles på vaskeægte maratonmanér med fællesopvarmning, start- og målportal samt uddeling af løbsnumre/klistermærker, refleksveste med Rasmus Klump, polkaprikkede løbstasker, diplomer og seje guldmedaljer med Rasmus Klump til alle deltagende børn.

img_7194

Arrangementet tager godt og vel en lille time – så alle kan være med. Det er sjovt, at få denne her løbsstemning og ungerne er super stolte over at være med og over, at få deres egen medalje. Jeg kan kun anbefale, at prøve det. Du kan se her, hvornår der løbes rundt omkring i Danmark resten af sommeren.

skaermbillede-2017-06-02-kl-07-26-20

fullsizerender_1

img_7178

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets "dille"