Til åbningen af: Kampala Express i Knuthenborg safaripark

Årets “dille”

img_7147

sponsoreret

Efter et besøg hos Børneloppen i dag – hvor jeg i øjeblikket har en loppestand med ungernes aflagte sager – kom jeg hjem med to af disse såkaldte Fidgetspinnere. Hvad er så det??

img_7128

De skulle efter sigende være designet til at holde hjernen fokuseret og hænderne beskæftiget.

img_7129

Den er god til dem, som ønsker at holde deres fokus ved, at have hænder og fingre beskæftiget. Når man roterer spinneren, så får man en dejlig tilfredsstillende følelse, som for nogle kan virke beroligende.

Den er også et godt alternativ til irriterende vaner såsom: neglebidere, konstant trykken på kuglepenne og andet larmende fumleri. Den er blevet kaldet årets gadget og er anbefalet til både børn og kontorfolk og generelt folk, som skal holde koncentrationen.

Anna og Magnus har hygget sig med dem hele dagen. Der er egentlig ikke så meget idet – andet end at de er gode til at holde rastløse hænder beskæftigede.

img_7134

Hvis man ikke lige vil forbi Børneloppen i Valby og finde én ved kassen – så findes de også her. (tror personligt godt at det kan betale sig, at købe én af de lidt dyrere udgaver, da det er kuglelejrene deri, der for den til at spinne). De populære Fidget Spinners kan også købes hos Legeakademiet

skaermbillede-2017-05-27-kl-00-05-36

(indeholder affiliatelinks).

2 kommentarer

 • Nattie

  Herhjemme har både søn og mor én. Lidt tosset, men også ret god tidsfordriv, når man alligevel bare sidder og kigger på ungerne leger ude.
  Jacob fik først sin i onsdags og har endnu ikke haft den med i skole. Men derover er det, det vildeste lige nu. ALLE har en og man kan få den i flere farver og modeller. Tror det er vores tids yoyo 🙂 HAHA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vallentin Ryberg

  Min søn er også vild med sin spinner, er den bliver flittigt brugt når vi er ude at køre, handle eller bare når han øver hjemme.
  Udover det er jeg også stor fan er børneloppen, hvor jeg også har en stand lige pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til åbningen af: Kampala Express i Knuthenborg safaripark