Tip: Mit bedste sommerkøb indtil nu

Til åbningen af: Kampala Express i Knuthenborg safaripark

[indeholder reklame, da vi var inviteret med til åbningen af årets allerstørste nyhed i Knuthenborg Safaripark – nemlig den 100 meter lange og seks meter høje familierutsjebane Kampala Express]

Vi startede dagen kl. 10.30. med at få serveret lækre hjemmelavede sliders med pulled pork og andre lækkerier – bl.a Smothies, Knuthenborgs helt egen øl samt pølsehorn samt frugt og grønt.

img_7020 img_7023 img_7024

Videre direkte over til åbningen af den nye Kampala Express, som Magnus selvfølgelig ikke ville prøve, da han havde fundet den fedeste legeplads i skoven (og da han er lidt en bangebuks, når det kommer til rutsjebaner). Så jeg tog en tur med Anna imens min søde veninde Charlotte og Elias legede med Magnus i skoven imens.

Her åbnes Kampala Express officielt! Szirleys søde Elton stod for at “hakke” snoren over.

Her indvier mor og datter Kampala Express

Magnus og Elias leger på den fedeste legeplads imens.

img_7114

Efter åbningen af rutsjebanen tilbragte vi resten af dagen i safariparken. Vi så tigre, zebraer, giraffer og mange andre vilde dyr på vores rejse gennem bl.a. Afrika, Asien og Australien. Nogle dyr kunne vi komme helt tæt på og klappe, mens de farlige og vilde dyr blev oplevet i tryghed fra bilen.

img_7118 img_7048 img_7070 img_7075

Selvom det ikke var SÅ varmt i dag, havde vi lovet ungerne, at vi skulle tilbage til den fedeste vandlegeplads i Limpopoland. Så det gjorde vi selvfølgelig. Det blev dog kun til ca. 10 minutter i badetøj – så ville de hellere over at lege på Kilimanjaro og de andre skønne ting, som hoppepuder, svævebane og tømmerfloder.

img_7084 img_7087 img_7089 img_7091 img_7113 img_7102 img_7100 fullsizerender

Inden vi fik set os om var der gået 7 timer og pakken lukkede. Vi har haft en FANTASTISK dag og kan kun anbefale alle at besøge parken – der er noget for alle og enhver alder. Se mere om priser og anden info her. Vi selvfølgelig også smagt på de lækre SPANSKRØR, som bare er et must i sommervarmen.

img_7094

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Mit bedste sommerkøb indtil nu