Så er ferieplanerne HELT på plads.... wuhuu!

Lav din egen müslibar

SPONSORERET

For 14 dage siden var jeg inviteret med til et MEGA hyggeligt event med Lahme og Eat Natural.

27e53019

Det hele foregik hos Folkets madhus, som går meget op i at være 100% økologiske. De har en have, som er godkendt som økologisk landbrug og økologi er derfor en selvfølge ligesom sund fornuft og bæredygtighed er det.

Vi lånte deres store køkken til at lave vores helt egne müslibarer efter Eat Naturals helt egne opskrifter. Eat Naturals grundlægger var selv kommet helt til Danmark for at lære os, at lave de lækre barer.

c210afb8

Eat Natural er håndlavede glutenfri snack bars, glutenfri morgenmadsbars samt müsli. I produkterne fra Eat Natural anvendes der kun de bedste ingredienser.

09b485b4

Den gode smag kommer naturligt – ikke fra kedelige tilsætningsstoffer. Opskrifterne er holdt helt enkle så du virkelig kan smage hver enkelt ingrediens.

Eat Natural består af nødder, tørret frugt og puffet ris. Alt bliver produceret i små partier så de er sikre på, at hvert enkelt produkt bliver lavet med omsorg.

Enkel idé – Enkle opskrifter – Enkle ingredienser. Enkelt ikk’?

bf9c5997

OPSKRIFTEN

28a3b8c1

Opskriften kommer her (til en 200 g. foliebakke, som bliver til 4 barer).

40 g. Nødder og/eller frø

40 g. Tørrede frugter

20 g. puffet ris, havre eller andre kornprodukter

40 g. sirup

20 g. chokolade (valgfrit – men næsten et MUST).

Det hele blandes sammen i en skål og derefter blandes sirup i – op i en foliebakke ind i ovnen i 16 minutter ved 180 grader og WUPTI – så har du dine helt egne müslibarer – og de smager FANTASTISK!

skaermbillede-2017-05-23-kl-15-03-43

Jeg var så heldig at have selskab af bl.a. Pia fra @piasgodeliv og Katrine fra @lilletutogmor.dk og efterfølgende blev der serveret den lækreste økologiske middag (som jeg slet ikke nåede at tage billede af, fordi jeg var så sulten).

39b6fa85

Håber, at opskriften kunne inspirere til selv at prøve det. Det er i hverttilfælde ikke sidste gang, at jeg selv skal lave disse lækre barer.

Kram Mammarose

1 kommentar

  • Linevagner

    Mums – den opskrift skal prøves!
    Hvor kan man købe puffet ris?? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er ferieplanerne HELT på plads.... wuhuu!