Portræt af bObles

KONKURRENCE: Kom til Centimetermaraton med ungerne! Mød Rasmus Klump og støt en god sag!

#indeholderreklame

Vil du være med til en en sjov og aktiv dag, hvor ungerne kan møde Rasmus Klump, løbe deres helt eget maraton, hvor hele overskuddet går til Børneulykkesfondens arbejde med at øge børns sikkerhed og forebygge børneulykker i Danmark?

skaermbillede-2017-05-18-kl-20-15-15

Jeg har fået lov, at sætte 2 billetter til Centimeter Maraton på højkant. Du deltager i en valgfri by.

Du deltager nemt – du skriver nemlig blot en kommentar til dette indlæg (her på bloggen) med hvor mange kilometer (eller meter) du sidst løb….. (eller dit barn sidst løb).

skaermbillede-2017-05-18-kl-20-15-10

Jeg kan afsløre, at jeg selv skal løbe et halvmarathon i september. Som jeg gjorde sidste gang i 2014 (har så nærmest ikke løbet siden da – og føler mig i den grad bag ud..) SÅ godt, at jeg kan starte med at løbe med ungerne ved Fields her i slutningen af måneden.

10628413_10152675109259512_2865973107295466173_n

Centimeter Maraton er et arrangement for børn mellem 2-10 år, der har lyst til at gennemføre deres eget maratonløb sammen med Rasmus Klump og mange andre børn. Distancen lyder på 42.195 cm. (421 m.) – altså samme distance som et maratonløb, blot i centimeter. Løbet afvikles som et rigtigt maraton, hvor børnene først opvarmer med Rasmus Klump, og derefter skydes løbet i gang.

Alle børn løber i refleksveste med Rasmus Klump, så de samtidig lærer, at det er en god ide at bruge refleksvest, når man færdes i trafikken. Inden løbet bliver skudt i gang, får deltagerne udleveret en polkaprikket løbstaske med bl.a. Anders And-blad, bObles minibog, reflekser m.m. Når maratonløbet er gennemført, er der refleks-guldmedalje med Rasmus Klump på, diplom, vand og lækre fuldkornsstave.

Børneulykkesfonden afholder ca. 20 Centimeter Maratoner om året, hvor der er over 3.000 glade maratonløbere med.

Gevinsten lyder altså på 2 billetter og en lækker produktpakke fra LIVOL og Salvequick: 

Du kan se, hvilke byer, der får besøg af Centimetermaraton hele sommeren, lige her.

Finder en heldig vinder om en uge d. 25. maj 2017. Vinderen får direkte besked.

 

 

9 kommentarer

 • Mette

  Min datter løbe/ gik 42195cm sidste år til Rasmus klump centimeter maraton 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidisofie

  Åhhh…. sidst jeg løb var det 10 meter, i Imerco butikken i Gråsten. Det var igår – en kunde havde travlt 🙂 ellers er det 1 år og 1 graviditet tidligere, dvs. 2 år siden og det var omtrent 12 km.
  Jeg er sikker på at vores ældste ville elske dette her! Hun er særligt sensitiv, så det ville bestemt være en sensation for hende at opnå – noget hun vil kunne mindes hele livet (hun har klæberhjerne) 😉 vi vil meget gerne vinde til Åbenrå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjerstine larsen

  Ville gerne vinde til løbet i Aalborg 😊 Min søn løb 5 km. Til et børneløb vi var til sidste år 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Skannerup

  Det vil bare være fantastisk at vinde.
  Mit sidste løb var HC Andersens maraton i Odense. I januar i år fødte jeg en lille pige. Nummer 3 af slagsen. Har I forvejen Winnie på 8 år og Naja på 4 år. Sidste løbetur for mig var i onsdags hvor jeg løb 4km. Ville elske at tage til løb med mine piger…
  God vind til dig til september 👏
  Vi krydser fingre her… 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mammarose

   Kære Tina. Stort tillykke. Du har vundet to billetter til Mini Marathon. Send din adresse, mail og mobilnummer til mammarose.com@gmail.com – så sørger jeg for, at du får tilsendt din gevinst. Rigtig god weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Yahhh 👏👏👏👏 Mange tak, hvor er det fedt… Det bliver pigerne glade for at høre… Skriver lige en mail til dig….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Puha det kan jeg ikke huske da jeg er gravid og er stort med at løbe for nogle måneder siden. Men min “standard” rute plejede at være 6km.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene H

  Sikke en sjov måde, at få børnene til at deltage i sådan en aktivitet. Jeg er sikke på, at min ældste søn Sebastian, vil elske og deltage i det😊
  Sidst jeg løb, det var her til aften. Det blev til 5,2 km 👍😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Det vil jeg elske at blive den lykkelige ejeren af sammen med tvillingerne på
  8 år 🍀 🍀 🍀 💕 Det vil jeg være helt vild med <3
  🙂 jeg vil juble og være dybt beæret hvis jeg skulle gå hen at vinde, det vil være total Luksus det vil jeg blive helt vildt glad for SMILER STORT

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Portræt af bObles