EVENT: På besøg hos 'Dyrene i Hakkebakkeskoven'

EVENT: Særpremiere på Skønheden og Udyret med Wheat Disney

(Indlægget indeholder reklame, da vi var inviteret ind til særforestillingen.)

For godt 14 dage siden var vi inviteret til en særforestilling på den helt nye Walt Disneys film: Skønheden og Udyret i Park Bio på Østerbro. En super hyggelig gammel biograf. Der var disket op med det helt store kagebord i form af Macarons fra Strangas samt skumfiduser og popcorn.

Anna havde I dagens anledning taget sin nye kjole på fra Wheat. Den fine Askepotkjole.Filmen omhandler det velkendte eventyr med ?Skønheden og Udyret? dog med rigtige mennesker i hovedrollerne. Derudover er der levende tekopper, lysestager og sågar et levende garderobeskab, som alle der blevet forhekset – SUPER godt lavet, hvis du spørger mig.

“Den intelligente og opfindsomme Belle, spilles af Emma Watson (som man kender fra Harry Potter). Hun passer ikke rigtig ind i landsbyen, hvor hun bor. Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk. Da hendes far Maurice ikke vender tilbage fra en tur til markedet, tager hun dybt ind i skoven for at finde ham. Maurice er blevet taget til fange af et farligt udyr, der i virkeligheden er en fortryllet prins. Kun ægte kærlighed kan hæve forbandelsen, men tiden er ved at rinde ud, og Belle viser sig at være den eneste mulighed.”

Filmen, som varer 2 timer og 9 minutter er anbefalet fra børn over 7 år. Jeg var derfor også glad for, at vi havde ladet Magnus blive hjemme. Den var nemlig lidt uhyggelig indimellem og jeg er heller ikke sikker på, at han havde kunne sidde stille så længe.

Magnus har i stedet for fået sig en SEJ spiderman trøje fra Wheats Marvel kollektion og den er han SUPER glad for.Hele Wheats disney kollektion kan ses her og Marvel kollektionen kan ses her. En af de ting jeg personligt godt kan lide ved kollektionerne er, at de er afdæmpede – men alligevel er ungerne vilde med motiverne og designet (for Annas vedkommende).

Filmen kan på det varmeste anbefales (også til voksne på min alder, der kan huske eventyret om Skønheden og Udyret, fra dengang man var barn). Vil dog ikke tage børn med under den anbefalede aldersgrænse, men mindre man ved, at man har en sej en af slagsen.

Tak fordi I ville læse med.

Kram Mammarose

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: På besøg hos 'Dyrene i Hakkebakkeskoven'