TIP: ELLOS.DK har fået nyt look - VELKOMSTTILBUD på 40%.

EVENT: På besøg hos ‘Dyrene i Hakkebakkeskoven’

(indeholder reklame, da vi er inviteret til eventet).

Søndag morgen brugte Anna og jeg i Palads Biograf i København. Magnus var desværre småsløj og måtte blive hjemme i dag, men ved helt sikkert at han skal med ind og se den en anden dag, for animationsfilmen, der får premiere d. 6. april 2017 er lige noget for en på hans alder (han bliver 5 år om 2 måneder). Og den varer kun 1 time og 15 min., så selv utålmodige børn kan være med.

Anna på 8 år synes også at det var en rigtig hyggelig film og kunne genkende en masse af sangene. Historien er sød og handler om venskab og har et rigtig fint budskab.

Da vi ankom blev vi mødt af alle dyrene fra Hakkebakkeskoven – især Mikkel ræv var der gang i.’Dyrene i Hakkebakkeskoven’ er baseret på børnebogsklassikeren skrevet af Thorbjørn Egner.

I skoven bor en musikalsk klatremus, sammen med alle sine dyrevenner og lever livet i ro og mag. Men skumle rovdyr venter i skyggerne, og det er især ræven de små dyr er bange for. Derfor bliver de nødt til at indføre regler, så de alle kan leve sammen uden fare.

Efter filmen fik vi igen lov til at møde alle dyrene. Anna var særligt glad for mødet med Egernlise. Hun så også virkelig sød ud.Vi fik en rigtig flot bog omhandlende Dyreparken i Kristiansand. 

I bogen fik Anna autografer fra alle dyrene, både Klatremus, Mikkelræv, Bamsefar, Egernlise – og også bedstemor Skovmus.

Alt i alt en super hyggelig formiddag – og filmen kan varmt anbefales til en hyggelig familietur i biografen, hvis man har børn i alderen 2-8 år.

Tak fordi I læste med.

Kram Mammarose Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: ELLOS.DK har fået nyt look - VELKOMSTTILBUD på 40%.