TIP: ELLOS.DK har fået nyt look – VELKOMSTTILBUD på 40%.

#indeholder reklame

ELLOS.DK har fået nyt look og nu er hjemmesiden flottere, sjovere og enklere!

DET FEJRER DE MED ET VELKOMSTTILBUD40%RABAT*på din dyreste vare.Ellos.dk husker jeg bedst, som et postordrefirma, hvor min mor for MANGE år siden bestilte nyt og lækkert tøj til mig. Det var omkring 7. klasse. Faktisk har jeg ikke brugt det selv efter, at jeg selv har fået børn – men det kan jeg da godt se nu, er en KÆMPE fejl. For man kan få ALT hvad hjertet kan begære. Der er produkter til Dame, Herre, Børn, Bolig og indretning, Skønhed, Elektronik OG selvfølgelig UDSALG.

Jeg købte disse lækre glimmersko til Anna for kun 100 kr. Hun ELSKER dem. Købte også lækkert sportstøj til Anna og regntøj til Magnus. Det vil jeg fortælle mere om senere. Men først og fremmest vil jeg anbefale jer, at gå ind og tjekke udvalget ud.

Tak fordi du læste med. Hav en rigtig god dag.

Kram Mammarose – Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: Decubal lancerer plejende all-round creme til børn - og DU kan vinde et halvt års forbrug