LEGOs favoritter til ønskelisten - OG LÆKKER KONKURRENCE

Portræt af Cam Cam

På hjørnet af en smuk Allé på Frederiksberg ligger Cam Cams lille butik – som både er showroom, butik og kontor for de fleste af Cam Cams 10 ansatte.

Sara Giese Camre er kvinden bag det smukke minimalistiske børneunivers. På under 5 år har hun skabt et univers der gør, at man nu købe Cam Cams produkter i ca. 32 lande og hos ca. 400 forhandlere. Vi har taget en snak med Sara om hendes fantatiske rejse.

FAKTA OM SARA

Navn: Sara Giese Camre, 39 år gammel

Civilstand: Gift med Robert, som også er partner i firmaet.

Børn: Olivia på 6 år og to bonusbørn Amalie på 11 år og Marcus på 16 år. Lillebror på vej. Engang i januar 2017 forventes hans ankomst.

Uddannelse: Arkitekt

Hvor kom ideen til Cam Cam fra?

Ideen til Cam Cam opstod af Saras egne behov. Hun var ikke helt så begejstret for den stil, som fandtes indenfor børneinteriør på daværende tidspunkt, så hun begyndte at designe og sy sit eget. De boede selv meget minimalistisk og hun ville derfor skabe et børneunivers der passede ind og var pænt at se på – i den allerbedste kvalitet.

Eventyret startede i 2012. De første produkter var sengetøj og stofbleer.

I 2013 fik Cam Cam deres første producent og i dag produceres Cam Cam i 5 lande. Indien, Tyrkiet, Bolivia, Kina og Bangladesh. Sara har selv været rundt og besøge alle fabrikker. Siden hen er der kommet puder, tasker, tæpper, håndklæder og også tøj ind i sortimentet. Få overblikket over alle de fine produkter her. Cam Cams produkter er GOTs certificeret. GOTS omfatter uafhængig certificering af hele forsyningskæden.

GOTS kontrollerer indholdsstoffer fra produktion og høst af råvarer, gennem forarbejdning til færdigt produkt, og giver en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion til den endelige forbruger.

Hvor kommer navnet Cam Cam fra?

Med det franske efternavn Camre, så er det ikke så svært at gætte hvorfra navnet stammer. Navnet måtte gerne have en lidt legende og barnlig klang. Og det synes vi da i den grad af navnet Cam Cam lever op til. Samtidig er det tidsløst. Sara er meget inspireret af Fransk design.

Hvornår vidste du, at Cam Cam var blevet en succes?

Det var faktisk først i slutningen af 2014, at Sara vidste at Cam Cam var kommet for at blive. Og flere gange undervejs har hun haft lyst til at kaste “sengetøjet” i ringet. Det var også først i 2014 at hun begyndte at ansætte folk – indtil da stod hun alene med det hele – og et fuldtidsjob ved siden af. Hun lånte et mindre pengebeløb af sin onkel for at komme i gang og hun havde flere søvnløse nætter over, hvad det nu var hun havde fået sat i gang. Det viste sig dog at være helt uden grund.

Da først Illums bolighus tog Cam Cam ind på hylderne, så tænkte Sara, at NU måtte det da være noget, som mødrene derude rigtig godt kunne lide – og det havde hun ganske ret i.

I hvor mange lande kan man købe Cam Cam?

I dag kan man som nævnt tidligere købe Cam Cams produkter i ca. 32 lande. Primært Vest-Europa, Australien, Dubai, Singapore, Japan, Hongkong, USA med flere.

Hvordan finder Cam Cam på nye produkter?

Sara designer alle sine produkter selv og har også en designer ansat til at hjælpe. Det er delt lidt op i Nice to have (pynt mv) og Need to have (basis ting) og det er faktisk ret forskelligt, hvad der er nice to have og need to have på tværs af landegrænser.

Som noget helt nyt lancerer Cam Cam deres møbelserie og første skud på stammen er den fineste lille dukkeseng, som havner i butikkerne i løbet af december måned. (billedet er venligst lånt fra Cam Cams instagramprofil ).

Bedste Cam Cam historier set med dine øje?

Sara fortæller om en rigtig sød historie, da hun i starte
n selv sad og fyldte krøgerkugler i hendes sættestole, da hun skulle være 100% sikker på, at de ikke var fyldt med giftstoffer og andet stads. Pludselig fik hun en ordre på 50 sækkestole til en butikskæde i Norge og hun havde derfor hele lejligheden fyldt med sækkestole og krøgerkugler udover det hele. Men de blev fyldt og afsted kom sækkestolene og Sara var sikker på, at de levede op til den høje kvalitet som hun ønskede.

Sara fortæller også om sit første messebesøg på Formland i 2013. Hun havde fået en stand mellem nøgleringe og fake starinlys. Det var ikke en stor succes, men hun ELSKEDE det og var helt høj over oplevelsen. Året efter deltog hun på CIFF kids og herefter tog det fart.

Hvor er Cam Cam om 5 år?

Der vil helt sikkert være mere eksport og flere ansatte – USA er det helt store mål. Derudover lanceres møbler til børneværelset.

Cam Cam og familien

Sara fortæller, at det var svært i starten, hvor manden også havde sit eget firma, hun havde fuldtidsjob og de havde også en lille datter, som de skulle tage sig af. Men efter at manden er kommet ind i firmaet er der kommet en meget bedre balance og Cam Cam er en integreret del af hverdagen. (familiebilledet er venligst lånt fra Cam Cams Instagramprofil) .

Cam Cam huset

Cam Cam den lille butik/showroom/kontor på Frederiksberg og et stort lager i Jylland.

Vi er taknemmelige for, at Sara ville dele sin historie med os. Glæder os til at følge med fremover og ønsker hende og familien held og lykke med lillebrors ankomst.

 

Håber at I har nydt at læse med. Vi glæder os allerede til at dele det næste portræt med jer.

 

Kram Mammarose

Mie og Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGOs favoritter til ønskelisten - OG LÆKKER KONKURRENCE