Stolt mor - Annas anden gang på catwalken

Ready STRAIGHT GO – Test af Glattebørste

– Sponsered by Lenuna –

Markedets bedste hud- og skønhedspleje i den fineste kvalitet – det er hvad Leluna har serviceret deres kunder med siden 2009. De forhandler pt. 18 særligt udvalgte brands – deriblandt Eco Masters – som blandt andet har lavet en super smart glattebørste, som Anna og jeg har netop har testet.

Glattebørsten fra Eco Masters er et alternativ til det almindelige glattejern, som de fleste piger og kvinder nok har stiftet bekendtskab med. Dog er det ret hårdt for håret at blive glattet hver dag – se bare hvordan mit hår ser ud på billederne længere nede. Så glæder mig over nu at kunne nøjes med at bruge glattejernet til festbrug og så til daglig klare stylingen med denne smarte glattebørste. For den ER virkelig smart.

Den kommer i den fineste æske. Prisen på 799 kr. gør selvfølgelig også, at der en vis luksus forbundet med produktet.

Lidt teknisk info om glattebørsten

  • Kan bruges til alle hårtyper
  • 100% keramiske varmeplader
  • Glatter også effektivt hårrødderne
  • Automatisk slukning når den ikke bruges
  • Let og ergonomisk
  • Praktisk skift mellem Celsius og Fahrenheit ? Tryk blot ?+? & ?-? på samme tid
  • Øjeblikkelig opvarmning: varmes op til 180°C på kun 1 minut.
  • Tilpasset indstilling: 210°C til normalt hår, 230°C til tykt eller bølget hår.

Eco Masters Glattebørste er lavet af keramiske varmeplader. Keramiske varmeplader har iflg. producenten altid været det bedste valg, da der ved brug af disse ikke er fare for at du ødelægger dit hår, da hårglatteren varmer jævnt og ensartet. Den varmer også hurtigt op og giver dit hår et skinnende og sundt udseende.

Da både Anna og jeg har helt glat hår, så kan det hurtigt blive kedeligt og tjavset at se på når det bare hænger låst.

Her ses et før og efter billede af Annas hår. Det er mig der har redt det med glattebørsten – det tog ca. 2 minutter. Men hun kan faktisk godt selv benytte børsten – det gælder dog om at holde tungen lige i munden, da håret bliver glattet med en temperatur på 200 grader.

Det er helt klart nemmere at få et godt resultat, når man gør det på en anden – men sådan er det jo også med almindelige glattejern. Prøvede dog lige hurtigt på mig selv – der er ca. 2 minutter mellem mit før og efter billede – og til daglig brug, så synes jeg faktisk at resultatet er ganske tilfredsstillende. Det bliver i hverttilfælde en del af min faste morgenrutine. Og når jeg ser billederne bliver jeg lige mindet om, at det snart er ved at være tid til at få lysnet bunden – hii. Men det er ikke det vigtige her.

Glattebørsten fra Eco Masters får i hverttilfælde de varmeste anbefalinger med herfra – både fra mor og datter. Der findes også andre produkter fra Eco Masters, som fx. skintonic, ansigtscreme, ansigtsrens og ansigtsmaske. De har også en ansigtsdamper og en dermaroller i deres sortiment. Alt sammen i en fornuftig prisklasse.

Kram fra Mammarose Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolt mor - Annas anden gang på catwalken