Minder for livet

Minder for livet

En hyldest til min smukke og fantastiske veninde Annamaria Anhalt.

Jeg kender en SKØN kvinde. Hun hedder Annamaria Anhalt og er netop fyldt 40 år (ja, undskyld smukke, men hvilken smuk 40-årig af slagsen). Kunne skrive stolper op og stolper ned omkring hvorfor hun er SÅ fantastisk. Hun er en SKØN mor, kone og veninde – derudover er hun kunstner med stort K og hun udtrykker sig med sine smukke billeder og hendes skønne musik.

I løbet af de sidste par år, har mine to guldklumper været så heldige at få lov at være motiv på hendes skønne billeder. Og hun rammer bare plet HVER gang. Ikke nok med at hun er den mest tålmodige fotograf, så er hun bare sindsygt dygtig til børn (og voksne), så de mennesker hun fotograferer føler sig tilpas og naturlige foran hendes linse.

Blot et lille udpluk af de billeder hun har taget af Anna og Magnus i løbet af de sidste par år.

Jeg elsker det naturlige i de billeder hun tager. Så det ikke kun er opstillede billeder med kunstige smil man får frem i billederne.

Kunne blive ved med at liste billeder op af ungerne. Men vil lade det blive ved disse. Jeg vil anbefale at tjekke hendes hjemmeside: www.annamaria.dk, Facebook: https://www.facebook.com/FotografAnnamariaAnhalt og Instagram: www.instagram.com/annamaria_anhalt ud.

Synge kan hun også. Da jeg spurgte om hun ville synge en sang til mine to bedste veninder i anledningen af vores 100 års fødselsdag tidligere på året, så var hun selvfølgelig med på ideen. Et udpluk af sangen kan ses her.

Og her er hun så. Sammen med mig fra en fantastisk dag vi havde sammen i sommers, da vi var til fødselsdag hos en af stjernerne fra Beverly Hills 90210. Tak for dig skønne dejlige Annamaria <3

2 kommentarer

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minder for livet